9.7.08

diari del pagès(neteja de fresas)

Hem estat netejant un camp de fresas amb un chapico (chapico:eine que es com un chapo en petit).Si teniu plantades fresas es molt important neteja el camp perquè li treus les males herbes i tota la sabia de la mala herba li arribara a les fresas i apart les fulles de la mata les que estan mes lletxes les arranques perquè així li arribara mes sol a les fresas, el sol es molt important per a les fresas es el que li dona la dolçor i el color sembla mentida Peró us ho dic perquè m'ho van demostrar ami i una pregunta quantes persones han menjat fresas sense tirar-li res de sucre ?
Llo en les que tinc plantades mai me tirat sucre ni una mica .

3 comentaris:

helena ha dit...

Ei Joan, estava fent un cop d'ull als vostres blocs i m'alegra veure que continues aquest interessant projecte. Ja sé que ja hem acabat el curs però t'ho haig de dir: les teves faltes d'ortografia em fan patir molt. Es diu maduixes i no pas fresas! Cuida-la molt l'ortografia que si no fa molt lleig i és una llàstima. Abans de fer una entrada escriu-la en un document word i passa-hi el corrector. Vinga maco que acabis de passar unes bones vacances i ens veiem d'aquí uns mesos.
Una abraçada,
Helena

Anònim ha dit...

hola helena gracies per veure el bloc i lla tinc en conta les faltes pero vaig rapid i corrent a actualitzar usento hee jeje

helena ha dit...

Ei Joan si vols em pots enviar les entrades al meu correu
(helena.bosch@hotmail.com) i jo te la retorno corregida i així aprendràs una mica més. Què et sembla? Això no et portarà gaire més temps i quedaràs com un senyor.
Apa xato fins aviat,
Helena