4.4.12

L'agricultura ecològica continua creixent malgrat la crisi

El sector agroalimentari ecològic continua creixent a Catalunya tot i la crisi. Ho ha explicat Daniel Valls, president del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE) en la presentació de les estadístiques del sector que demostren que l'any 2011 la producció ecològica a Catalunya ha batut rècords.



Augment de la facturació
El sector ecològic no només ha detectat un augment en la producció sinó que també ho ha fet en la facturació que ha augmentat un 23,53 per cent del 2009 al 2010. Per sectors. El volum de facturació creix en tots els sectors, llevat del de fruiters i cítrics i el de la fruita seca que es recuperen de la forta caiguda de l'any passat. 
Les dades de la CCPAE, que ja compta amb 24.243 productes agroalimentaris ecològics autoritzats, 3.162 dels quals corresponen al passat exercici, confirmen la solidesa del sectori ecològic català que està resisitint la crisi gràcies a un consum fidel i creixent. 

Informació aportada per el DAR (departament d'agricultura, ramadaria i pesca ) i a la comonunita agrovirtual www.ruralcat.net

1 comentari:

MARTI PERALTA ha dit...

La agricultura ecológica es un tema relevante del cual debemos informarnos todos en vista de sal situación actual que afecta nuestro entorno. Conocí esta página sobre agricultura y la recomiendo http://www.agronet.gov.co