15.3.09

3 trobada a la cooperativa

.Aquest mati en em trobat amb el alcalde de Gavà Joaquim balsera la presidenta del parc agrari del baix Llobregat rosa i el president de la cooperativa agropecuària del baix Llobregat . aquesta es la trobada dels pagesos amb els caps de la societat , aquesta trobada s'han parlat de molts temas primer de la canonada que va des de la depuradora de la murta i va fins a la part esquerra de Gavà que permet aigua de calitat, neta i en moviment.

L'altre punt del dia es dels camps ermots (camp abandonat ) hi han dues possibilitats en decisió una de tots els camps ermots cultivar-los entre els pagesos i el que es tregui nira al fons de la cooperativa o be netejar el terrenys l'ajuntamet però li faran arribar la factura a casa seva per pagar el cost de netejar un terreny que no es gens barat va entre 300 a 700 € .

el tercer punt va ser el espàrrec de Gavà que an anunciat que la fira es farà el maig el dia 23 al 25 i han parlat de que es un dels espàrrecs mes bons de Europa i del mon i esta certificat per la Unió europea.Han posat a diposició de els pagesos de Gava els planters de espàrrecs