12.11.10

Diari del pagès (plantar enciams,bledes,espinaques...)

Hola seguidors,
Aquests dies enrere que no he pogut actualitzar-ho. Hem estat plantant de cara a l'hivern, els enciams, les bledes, els espinacs... perquè d'aquesta manera preparem les collites per vendre els nostres productes a la Paradeta, que per cert està tenint un gran èxit!! moltes gràcies a tots i totes que la visiteu. Ara també podeu trobar la Paradeta al facebook !!Els seguidors més veterans ja saben com sembrem, però pels nou vinguts... aquí ho teniu:
1.S'ha de comprar el planter en un lloc de confiança i garantia o bé us feu vosaltres mateixos el planter, tot i que recomano que si el voleu fer-ho compreu les llavors a un pagès perquè seran sempre més naturals.2.Un cop el planter uns 8cm aprox., ja es pot trasplantar a la terra.
3.Abans de trasplantar-los a la terra aquesta ha d'estar airejada i sense cap tipus de mala herba perquè sinó molestaria el creixement de la nostra planta.4.Si és possible, sembreu sempre per la tarda donat que la planta podria patir una insolació.


5.Quan aneu plantant aneu mullant abans les arrels i sembreu cada enciam, bleda, espinac.. a un pam i mig aprox. de separació, perquè se us facin ben grans.


6.Anar cuidant el seu procés de creixement.