Amb aquest blog el que es pretén és incitar-vos a que feu un hort, el vostre hort ecològic o urbà. També és un lloc de trobada entre els pagesos i els apassionats de la terra. A més a més fins que el vostre hort us doni fruit, podeu fer la vostra comanda de productes de temporada i nosaltres us la portem a casa recent collida. Venda de verdures contacte: eslaparadeta@gmail.com o també omplin el formulari que observareu al final del web.
27.3.09
Diari del pagès ( tallar julivert )
hola bon dia ahir, vam tallar julivert amb una corvilla, a la hora de tallar el julivert amb la corvilla sempre s'ha de tallar amb la mà dreta i la esquerra a de anar a ras de terra per a arreplegar un manat de julivert i un cop estigui arreplegat es puja una mica la mà i es passa la corvilla a ras de terra perquè tornara a creíxer
conesell : sempre tallar-ho de cop es a dir no deixar un manat de julivert en un tros del surco i un cop tallat el julivert conve treure-li les herbes amb la bicicleta o la ma si es un test i tirar una mica de adob ja sigui nitrofosca o nitro o algun altre tipus de adob mes ecològic i passat dues setmanes i mitja regar-lo i obtindreu un julivert de categoría i de color verd verd
Com conservar :
posar-ho en aigua dintre la nevera i quan el neu a fer servir es treu es mulla i es deixa al exterior un rato i es posara dret
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada