27.3.09

Diari del pagès ( tallar julivert )



hola bon dia ahir, vam tallar julivert amb una corvilla, a la hora de tallar el julivert amb la corvilla sempre s'ha de tallar amb la mà dreta i la esquerra a de anar a ras de terra per a arreplegar un manat de julivert i un cop estigui arreplegat es puja una mica la mà i es passa la corvilla a ras de terra perquè tornara a creíxer

conesell : sempre tallar-ho de cop es a dir no deixar un manat de julivert en un tros del surco i un cop tallat el julivert conve treure-li les herbes amb la bicicleta o la ma si es un test i tirar una mica de adob ja sigui nitrofosca o nitro o algun altre tipus de adob mes ecològic i passat dues setmanes i mitja regar-lo i obtindreu un julivert de categoría i de color verd verd

Com conservar :

posar-ho en aigua dintre la nevera i quan el neu a fer servir es treu es mulla i es deixa al exterior un rato i es posara dret